Organizacioni i programski odbor 11. Svetske istraživačke konferencije o soji u potpunosti podržava sve javne mere zaštite zdravlja, dobrobiti ljudi i sprečavanja daljeg širenja COVID-19. Zdravlje i dobrobit naših delegata, partnera, izlagača i osoblja bili su i uvek će biti glavni prioritet.

Odbori WSRC11 pažljivo prate situaciju i dalji razgovori su vođeni sa našim plenarnim predavačima i moderatorima sesija, kako bi se utvrdila najbolja opcija za vas i globalnu zajednicu. Uzimajući u obzir da WSRC11 okuplja preko 1000 delegata širom sveta i brzo širenje COVID-19 u mnogim zemljama, doneli smo odluku da ponovo odložimo 11. Svetsku istraživačku konferenciju o soji. Novi datum konferencije je od 4. do 9. septembra 2022. godine.

Registracija na konferenciju je u toku a nastavićemo sa svim dosadašnjim aktivnostima i pripremama, te se nadamo da će konferencija ispuniti sva vaša očekivanja.

Ako ste se već registrovali na WSRC11, vaša registracija je i dalje važeća. Takođe, svi predati abstrakti biće uključeni u knjigu abstrakata nakon recenzije. Ako ste rezervisali prevoz i smeštaj putem naše platforme, naš tehnički organizator Panacomp agencija (info@wsrc11.com) će vam pružiti podršku. S obzirom na okolnosti ovo može potrajati neko vreme, te vas molimo za strpljenje.

Naša odgovornost je da vas pravovremeno i proaktivno informišemo o svim odlukama koje donesu Organizacioni i programski odbori WSRC11.