Organizacioni i programski odbor 11. Svetske istraživačke konferencije o soji u potpunosti podržava sve javne mere zaštite zdravlja, dobrobiti ljudi i sprečavanja daljeg širenja COVID-19. Zdravlje i dobrobit naših delegata, partnera, izlagača i osoblja bili su i uvek će biti glavni prioritet.

Odbori WSRC11 pažljivo prate situaciju i daljnji razgovori su vođeni sa našim plenarnim predavačima i moderatorima sesija, kako bi se utvrdila najbolja opcija za vas i globalnu zajednicu. Uzimajući u obzir da WSRC11 okuplja preko 1000 delegata širom sveta i nedavna dešavanja o brzom širenju COVID-19 u mnogim zemljama sveta, doneli smo odluku da odložimo 11. Svetsku konferenciju o istraživanju soje. Novi datum konferencije je 05. septembra do 10. septembra 2021.

Nastavićemo sa svim dosadašnjim aktivnostima, pripremajući predavanja po sesijama i abstrakte, registracija će biti otvorena, tako da ova konferencija ispuni sva vaša očekivanja.

Ako ste se već registrovali na WSRC11, vaša registracija je i dalje važeća. Takođe, svi predati sažeci biće uključeni u knjigu abstrakata nakon recenzije. Ako ste rezervisali prevoz i smeštaj putem naše platforme, naš tehnički organizator Panacomp agencija (info@wsrc11.com) će vam pružiti podršku. Međutim, sticajem okolnosti može potrajati neko vreme i hvala vam na strpljenju.

Naša je odgovornost da vas pravovremeno i proaktivno informišemo o svim odlukama koje donesu Organizacioni i programski odbori WSRC11.